DINERKAART

Bekijk hier onze diner- en fingerfoodkaart

Voorgerechten | Soep | Salades | Hoofdgerechten | NagerechtenFingerfood

VOORGERECHTEN
Brood

met aioli, dukkah en olijfolie (v)

6,5
Buffelmozzarella

met tomaat en gegrilde groenten(v)/ en prosciutto

9,5/11,5
Carpaccio

met Parmezaanse kaas

11
Crostini mix

met carpaccio, gemarineerde zalm, eendenlever, gerookte makreel en mozzarella

12,5
N.A.P. plank

met vlees, vis en kaas. Voor twee personen

18
Oesters met vinaigrette

½ dozijn (maar minder mag ook)

15
SOEP
Soto ajam

Indonesische kippensoep

8,5
Soep van de dag 6,5
SALADES
Warme geitenkaas

met honing en gegrilde groenten (v)

13,5
Salade Asian beef

met soyadressing

14
HOOFDGERECHTEN
Steak friet

met rode portjus, groenten en zelfgemaakte friet met mayo

21
Halve boerderijkip

met salade en zelfgemaakt friet met mayo

18,5
Ravioli

met salieboter (v)

17
Vis van de dag 19,5
Hamburger de luxe

met spek, gebakken ei en zelfgemaakte friet met mayo

18
Dutch weedburger

met salade en zelfgemaakte friet met mayo (v)

17
NAGERECHTEN
Crème brûlée 6,5
taart 4,5
IJs uit Weesp

3 bollen met slagroom

6
Bonbons van Australian p.s. 2
Kaas van Kef 10
Heeft u een allergie? Meld het ons.

 

 

FINGERFOOD
Crostini mix

met carpaccio, gemarineerde zalm, eendenlever, gerookte makreel en mozzarella

12,5
Buffelmozzarella

met tomaat en gegrilde groenten(v) /en prosciutto

9,5/11,5
Saint-Marcellin

warme kaasdip met brood (v)

8
Gyoza

gefrituurde Japanse dumplings (v)

7
Yakitori

Japanse kipspiesjes met hoisin

8,5
Spicy gamba’s

met knoflook en pepers

8,5
Brood

met aioli, dukkah en olijfolie (v)

6,5
Pekingeend met flensjes

en hoisin

10
Warme nachos

met kaas, crème fraîche, guacamole, jalapeños en tomatensalsa (v)

9
Oesters met vinaigrette per stuk  2,9 / half dozijn  15
Verse, gebakken chorizo

Spaanse worstjes

8
Zelfgemaakte patat met 4
Bitterballen 5